Vonios sienelė VS3 BeHappy Padidinti

RAVAK Vonios sienelė VS3 BeHappy

Ravak VS3 BeHappy - vonios sienelė

Smulkiau

Nauja

179,00 EUR

  • Trijų dalių sulankstoma vonios sienelė.
    Plotis 100/115/130 cm.
    Rėmo spalva: balta/satinas. 
    Dekoruoto plastiko užpildas: Rain/Santro. 
    Saugaus stiklo užpildas: Transparent/Grape.

    Sienelę sudaro trys judančios dalys, kurias galima sulenkti ir pasukti į vonios vidų. Vonios sienelę galima pritvirtinti ant vonios BeHappy ir kitų stačiakampių vonių su tiesiu priekiniu kraštu (Praktik Lux, Classic, Chrome, Sonata, Campanula II, Vanda II ir Lilia) taip pat ant bet kurios klasikinės stačiakampės vonios. Standartinis sienelės aukštis 1400 mm.

    Vonios sienelė VS3 100 skirta voniai BeHappy 150,160 VS3 115 - voniai BeHappy 170.Sulankstyta vonios sienelė VS3 100 yra 340 mm pločio, VS3 115 - 392 mm pločio, o VS3 130 - 444 mm pločio. Pasukę vonios sienelę VS3 180° kampu, gausite kairįjį arba dešinįjį variantą. Vonios sienelę galima pagaminti ir nestandartinių matmenų.

    RAVAK - čekų gamintojas. Tai bene žinomiausias santechnikos prekinis ženklas Lietuvoje bei laiko patikrinta kokybė. Kompanija RAVAK a.s. - didžiausias akrilinių vonių ir dušo kabinų gamintojas Centrinėje ir Rytų Europoje. Greta standartinių produktų, tokių kaip dušo kabinos , dušo padėklai , akrilinės vonios gaminamos vandens masažo sistemos.

    Apie Ravak

    Ženklas RAVAK pristato modernų bei praktišką, suprojektuotą iki smulkiausios detalės vonios kambarį. Nesiekia tik išskirtinio įspūdžio, bet visada atsižvelgia į klientų poreikius bei pageidavimus. Tiki, kad yra daiktų, kurie gali džiuginti daugelį metų. Koncepcijų kūrimas ir nestandartiniai sprendimai yra pagrindinis konkurencinis Ravak pranašumas.

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas